Groeien vanuit je eigen basis

Vanuit je eigen basis groeien, sterker worden, op fundamenten die jij zelf hebt gecreëerd. Jij als kern in wie je bent en wie je mag zijn in al je kracht.

Soms kom je op een punt in je leven waarvan je nooit had gedacht dat je op dat punt of in die situatie zou belanden. Hoe verder, wat te doen en hoe kom ik hieruit zijn dan vragen die je bezighouden.
Neem dan de uitnodiging aan om samen op reis te gaan. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Het kan fijn zijn om eens samen naar je leven te kijken. Waar ben ik vastgelopen, hoe kan het anders doen en hoe krijg ik mezelf weer in beweging.

Ik kan je begeleiden en ondersteunen bij het vinden van balans in tijden waarin je onbalans ervaart. Zodra er weer balans komt ontstaat er ruimte voor bewustwording en groei en uiteindelijk ook herstel.

Ik werk vanuit een holistische visie. Alles is met elkaar in verbinding en alles heeft dus ook invloed op elkaar.  Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel maar ook de elementen vuur, aarde, lucht, water en ether spelen een rol in het geheel. En daarbij heb je ook nog te maken met de natuurwetten, waarvan het belangrijk is om er kennis van te hebben.

Samen met jou ga ik kijken naar jouw leven, jouw puzzel. Waar klopt de puzzel, waar zitten er stukjes niet op zijn plek en welke stukjes liggen er een beetje vergeten aan de zijkant van de puzzel. Een kleine aanpassing van een paar puzzelstukjes kan je alweer veel meer overzicht geven waardoor je het leven weer heel anders bekijkt.

De begeleiding en ondersteuning bestaat uit samen bekijken en vertalen van je levenspuzzel, het ondersteunen tijdens de veranderingen en niet onbelangrijk, de integratie oftewel het insluiten van je nieuwe aangelegde ritmes en patronen. Ik ben er voor je om je te helpen het overzicht te houden vanuit een helikopterview.

Naast deze begeleiding en ondersteuning werk ik ook met behandelingen, ademhalingsoefeningen en verschillende meditatievormen. Dit ondersteunt je bij het het herstellen en stabiliseren van je balans. De behandelingen zijn effectief bij pijnen, slaapproblemen, fysieke klachten, vermoeidheids- en burn-out klachten en stress maar zeker ook bij bewustwording en groei.

Door ademhalingsoefeningen laat je onverwerkte spanningen los zonder daarmee de diepte in te gaan en door meditatie wordt je geest stil en kalm wat helpt om overzicht te creëren in je leven.

De begeleiding, de behandelingen, de ademhalingsoefeningen en de meditatie is een fijne en effectieve werkwijze om op eigen kracht en met je eigen kracht aan een nieuwe balans te werken.

Jij maakt de stappen, ik help je de kracht weer te hervinden en te leren gebruiken op een manier die werkt voor jou.

Transformatie, Liefde en Groei

Vanuit je eigen basis groeien, sterker worden, op fundamenten die jij zelf hebt gecreëerd. Jij als kern in wie je bent en wie je mag zijn in al je kracht.

Soms kom je op een punt in je leven waarvan je nooit had gedacht dat je op dat punt of in die situatie zou belanden. Hoe verder, wat te doen en hoe kom ik hieruit zijn dan vragen die je bezighouden.
Dan kan het verhelderend zijn om dit met iemand te delen die los staat van jouw situatie en met een heldere blik die situatie analyseert.

Vaak kruisen onze paden zich op zo n moment en wordt mij gevraagd om mee te denken, te voelen of te kijken. Samen kijken we vanaf een afstand naar jouw situatie en maken we een plan wat er nodig is om de volgende stap in je leven te maken. De stappen maak je zelf, ik ben er om je te helpen de situatie helder te krijgen en je aan te moedigen tijdens het maken van de nieuwe stappen.

Een sessie bij mij bestaat uit een mix van coaching, healing, reading, meditatie en therapeutische technieken. Soms wat meer van het een en soms wat meer van het ander, dat wat het beste bij jouw past.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Emotionele klachten

  • Mentale klachten

  • Lichamelijke klachten

  • Bewustzijnsvraagstukken

  • Hooggevoeligheid

  • Relatie en of gezinsproblematiek

Praktische zaken:

  • Je kunt kiezen uit een consult van een half uur of een uur

  • De kosten van een consult varieren van 45 to 125 euro, afhankelijk wat er nodig is.

  • Het aantal consulten hangt af van de vraag en de situatie.

  • Een intake consult kost 125 euro en duurt ongeveer een 2 uur. Dit consult bestaat uit een intake, een advies en 1 een behandeling op de behandeltafel.

*Let op: Ik ben geen arts, stel geen diagnoses en geef geen advies over medicijngebruik. Mijn consulten en begeleiding zijn een aanvulling op de reguliere behandelingen van artsen en hulpverleners.

Danielle kan snel duidelijkheid scheppen in situatie’s waardoor er overzicht en rust ontstaat. Daardoor was ik vrij snel in staat om mijzelf te herpakken en blijvende veranderingen in mijn leven aan te brengen”

“Daan is in staat om verschillende werelden te laten samenkomen, mensen te verbinden vanuit liefde”

“Je komt bij Daan om iets te leren, te keren en te veranderen. Het is hard werken maar iedere sessie was de moeite waard”

“Alles mag er zijn, geen onderwerp is te gek voor haar”

“Daan is een baken van rust en liefde in crisissituatie’s”

“Daan kan spiritualiteit feilloos vertalen naar het dagelijkse leven”