Laden Evenementen
Speciaal voor degene die al wat meer workshops heeft gevolgd is deze adem workshop gepland.
Een uur lang ademen, een begeleider aan je zijde, diepe transformatieve processen en intense ervaringen. Dat is een hele korte omschrijving van een All-Love Breathwork Workshop.
Je kan deelnemen aan deze workshop als je minimaal 1 andere dagworkshop hebt bijgewoond zodat je al kennisgemaakt hebt met de Sekhem energie.
Algemene informatie over de All-Love Sekhem Workshop
Tijdens de All-love workshop verbinden we ons met de Sekhem energie. Een energie, die ons helpt om ons hart weer open te stellen. Om zo de kracht van liefde te mogen ervaren. In liefde met jezelf. Met de kern van wie je bent en wie je mag zijn in al je kracht.
Door je hart te openen, ontstaat er transformatie. Eén van de pijlers waarop ons Centrum ViaDaan is gebaseerd. Een transformatie, die je de mogelijkheid biedt om te groeien. Om sterker te worden in je eigen kracht. Op fundamenten, die jij zelf hebt gecreëerd.
Dit combineren met ademwerk maakt het transformatieproces nog krachtiger. Een uur ademen, een persoonlijke begeleider aan je zijde die er helemaal voor jou is zodat je je volledig kan focussen op jouw proces. Dit geeft je de mogelijkheid om zo diep te gaan als dat je wilt en kunt. Na het uur ademen is er 1,5 uur tijd om te integreren en te ontspannen. Na de pauze ruilen van rol en begeleidt jij het ademwerk van je “partner”.
Een All-love workshop is niet zomaar een workshop. Dit is er één, die je moet voelen, moet beleven. En met het openstellen van je hart komt de transformatie. We helpen je om deze kracht en de verandering om te zetten naar je dagelijkse leven.
Ben je nieuwsgierig geworden?
Zaterdag 21 januari is er een All-Love Breathwork Workshop Bij ViaDaan in ‘s-Gravendeel.
Deze dag wordt begeleidt door Danielle Hooymeijer.
Liefs
Daan
All Love Sekhem Workshop
Datum : 21 januari 2023
Tijd :  10 – 17 uur
Kosten: 135 euro per persoon
Inbegrepen: koffie, thee, lunch en versnaperingen
Begeleiding: Daniëlle Hooymeijer
Opgegeven voor deze avond is mogelijk via een telefoontje, berichtje of mailtje.
06-52076362 of info@viadaan.com

Share This Article

Go to Top