Maak Kennis met de All-love Meditatie

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.
Wat is All-Love eigenlijk en wat doen we tijdens een All-Love Workshop?
 
Een All-Love Workshop is gebaseerd op 3 principes. Beleef, Voel en Transformeer.
 
Niet meer dan 3 woorden en in deze volgorde.
 
Beleef
 
De All-Love Sekhem Beleving is er speciaal om je te helpen verbinden met je Hogere Zelf, je Ziel en onze Bron. Door directe overdracht maar ook specifieke oefeningen, zoals meditatie, ademwerk, observatie, focus en ontspanning, creëren we een veilige ruimte, die de perfecte omgeving vormt om gewoon te “zijn”.
 
Om zo verbinding te maken met je gevoel.
 
Je kunt zo diep gaan als je zelf wilt.
 
Er zijn geen levels of niveau’s bij All-Love.
 
Iedere klas is een unieke beleving en iedere klas biedt een kans voor een nieuwe ervaring met directe kennis.
 
Wij geloven er in dat dit een ervaring is, welke je niet mag missen.
 
De Sekhem-energie is niet verdeeld in niveau’s waardoor de All-Love Sekhem beleving nooit wordt tegengehouden. De energie kan volop stromen.
 
Voel
 
“Als je voelt, ben je aanwezig. Als je aanwezig bent, ben je verbonden”
 
Voelen is het belangrijkste doel van de Beleving. Er is geen twijfel mogelijk, dat gevoelens belangrijk zijn. Zij zijn de toegang tot onze ziel.
 
Onze omgeving heeft ons geleerd om te (ver)oordelen, om sommige gevoelens te verbergen en/of te onderdrukken maar ook dat ze geassocieerd worden met zwakte en niet wenselijk gedrag.
 
Jongens en prinsessen huilen niet…
 
Wees daarnaast ook voorzichtig als je teveel lacht, want het zou zomaar kunnen, dat je jezelf niet serieus genoeg neemt…
 
De waarheid is, dat alle gevoelens belangrijk zijn. Ieder emotie op zich is een aanwijzing tot inzicht in ons leven. Het is belangrijk dat we in staat zijn om het hele spectrum van emoties te kunnen voelen.
 
“Er is overvloedig bewijs, dat mensen, die gevoelens onderdrukken of ze loskoppelen, ongezonde symptomen kunnen ontwikkelen. Angst, depressie en zelfs lichamelijke ziekten, zoals hoge bloeddruk en spijsverteringsstoornissen”, verklaart Karen Lawson (MD/University of Minnesota)
 
“Het is belangrijk om onze gedachten en emoties te herkennen en te identificeren. Om ons bewust te zijn van de impact, die ze hebben. Niet alleen op elkaar, maar ook op ons lichaam, gedrag & relaties.
 
Als ons bewustzijn toeneemt, vinden we het makkelijker om te herkennen wat we denken, hoe we ons voelen en ook hoe onze houding is ten opzichte van onze beleving. Dan pas kunnen we ervoor kiezen om onze gedachten en emotionele reacties aan te passen.
 
All Love is een heel mooi en krachtig instrument om verbinding te maken met je gevoelens en emoties en deze te uiten.
 
De beleving, de veilige ruimte die we creëren maar zeker ook de groepsenergie, helpt je om blokkades op te ruimen en obstakels te overwinnen. Om zo meer en meer afgestemd en in evenwicht te komen.
 
Op het moment, dat je in staat bent om écht te voelen, openen de deuren zich voor voor de zo gewenste transformatie.
 
Transformeer
 
“Als we de manier veranderen waarmee we naar dingen kijken, veranderen de dingen waar we naar kijken” Wayne
 
Het transformatie proces begint met een verandering in hoe we dingen waarnemen. Dit gebeurt vanzelf als we ons bewust worden van ons gevoel en onze emoties kunnen omarmen.
 
All-Love helpt je jouw gevoelens weer echt te voelen en daardoor opent zich de mogelijkheid om je leven werkelijk te veranderen.
 
 
 
Wat doen we tijdens een All-Love Meditatie?
 
Een All-Love meditatie duurt ongeveer 1 à 2 uur.
Aan de hand van een geleide meditatie helpen we je om opnieuw verbinding te maken met je Innerlijke Zelf door te voelen.
 
Deze meditatie is een mooie manier om een glimp op te vangen van de All-Love Sekhem welke een liefdevolle en tevens en krachtige energie is.
 
Ben je er klaar voor die eerste stap naar verandering?
 
Kom dan eens een All-Love Meditatie ervaren bij ViaDaan in ‘s-Gravendeel.
 
Wat: All-Love Meditatie
Waar: Centrum ViaDaan, ‘s-Gravendeel
Tijd: 19.45 – 22.15 uur
Prijs: 20 euro