Source Healing Groepsessie door Mathieu Iking

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

SOURCE HEALING
Verbinden. Loslaten. Herstellen.

Source Healing werkt met een breed scala aan verschillende helende frequenties. Ze komen rechtstreeks van de Bron en werken via het hart. Het biedt genezing maar ook ‘tuning’, omdat het het lichaam in een hogere vibratie brengt en het zelfhelend vermogen activeert. Welke frequenties er doorkomen hangt af van jouw behoefte op dat moment, dus elke sessie zal anders zijn. Genezing kan plaatsvinden op elk niveau: lichaam, geest en ziel. En de frequenties werken nog een aantal door dagen na de sessie. Het is effectief tegen oa pijn, stress, emotionele problemen maar kan ook inzichten bieden. Het werkt in persoon en op afstand.

Het zal je helpen om je opnieuw te verbinden met je essentie, loslaten wat je niet meer dient en de balans herstellen.

Enkele ervaringen:
– Pijnverlichting
– Stressreductie
– Hartopening
– 3e oog activatie
– Je meer wakker en energiek voelen
– Verbinding met de ware essentie
– Oude programma’s loslaten
– Doel vinden in het leven
– Ontwaken van talenten
– Versterken helende krachten
– Diepe ontspanning
– Grounding & Blissful
– Genezing trauma
– Downloaden van inzichten

SOURCE HEALING GROEP SESSIE (€25)
De groep sessie duurt ongeveer 45 minuten. Het is geen meditatie dus je hoeft niets te ´doen´. Je hoeft alleen maar te gaan liggen, te ontspannen en te ontvangen. Tijdens de sessie komen de helende frequencies beschikbaar en zul je ontvangen wat je op dat moment nodig hebt. De healing werkt daarna nog enkele dagen door.

SOURCE HEALING PRIVE SESSIE (€85)
Speciaal voor mensen die liever niet in de groep sessie deelnemen. De sessie duurt 30-35 minuten.

PERSONAL RECONNECTION (€333)
De Personal Reconnection heeft naast het effect op onze gezondheid een intentie van evolutie. Dit betekent dat het effect kan hebben op onze intuïtieve en andere vermogens. Het wordt vaak beschouwd als een manier om je levensdoel te vinden en bereiken. Na de Personal Reconnection ervaren mensen vaak dat het leven makkelijker is en meer in ‘flow’ of synchroniciteit.

De Personal Reconnection bestaat uit twee afspraken van ongeveer een uur waarvan 30-40 minuten op de massagetafel wordt doorgebracht. De sessies vinden plaats op aaneensluitende dagen of met maximaal twee nachten ertussen.
Dit proces is iets wat je maar 1 keer in je leven doet en wat daarna blijft doorwerken. Het is een ondersteuning van het levenspad en draagt bij aan jouw ontwikkeling en bewustzijn.

Oorspronkelijk waren wij veel meer verbonden met het netwerk van onze aarde en universum. In de loop der tijden zijn wij dit verloren. De Personal Reconnection herstelt deze verbinding die het ondersteunt in genezing en evolutie. De meridianen van ons lichaam waren verbonden met een netwerk (o.a. Ley lijnen) dat onze planeet omringt. Deze lijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten op een groter netwerk en ons met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

De Personal Reconnection herstelt deze ‘axiatonale’ lijnen die het ons mogelijk maken om unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en evolutie. De lijnen zijn onderdeel van het circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor de herstelfuncties van het menselijk lichaam. De lijnen maken een uitwisseling met het veld van licht en informatie mogelijk.

 

SOURCE HEALING GROEPSESSIE IN ‘S-GRAVENDEEL

Datum: donderdag 14 november
Tijd: 19.45 -22.00 uur
Deur open : 19.30
Locatie: ViaDaan, Gravendeel
Bijdrage: €25

Aanmelden: info@viadaan.info
of sourcehealingibiza@gmail.com

———-

Wil je voor een privé sessie of de Personal Reconnection? Neem contact op met Mathieu Iking:
sourcehealingibiza@gmail.com
+34 608 658 145
www.sourcehealingibiza.com

Facebook
Source Healing Ibiza:
https://www.facebook.com/sourcehealingibiza/?fref=ts
Mathieu Iking:
https://www.facebook.com/mathieu.iking