“Life is a road
and I wanna keep going
Love is a river
and I wanna keep flowing
Life is a road, now and forever
a wonderful journey…”

Mijn naam is Gerlinde van Koten.

Ik ben getrouwd en moeder van 4 mooie, hooggevoelige kinderen.

In mijn praktijk wil ik je meegeven, dat je vooruit kunt kijken. Dat je niet vast hoeft te  houden aan wat geweest is. Wat achter je ligt, mag daar blijven. Vooruit blijven gaan en positieve mogelijkheden blijven zien. De liefde in jezelf zien. De liefde in de mensen om je heen zien. Die liefde, die in iedereen aanwezig is. Dát is wat ik je wil meegeven. Op mijn manier wil ik de wereld zo wat mooier maken.

“Life is a road
and I wanna keep going
Love is a river
and I wanna keep flowing
Life is a road, now and forever
a wonderful journey…”

Mijn naam is Gerlinde van Koten.

Ik ben getrouwd en moeder van 4 mooie, hooggevoelige kinderen.

Ik volg diverse opleidingen om mijn kennis op mijn vakgebied uit te breiden. Momenteel volg ik de opleiding Spiritual Master bij Patty Harpenau en na afronding hiervan komen we nog met regelmaat samen om onze kennis bij te spijkeren en uit te wisselen.

In mijn praktijk wil ik je meegeven, dat je vooruit kunt kijken. Dat je niet vast hoeft te  houden aan wat geweest is. Wat achter je ligt, mag daar blijven. Vooruit blijven gaan en positieve mogelijkheden blijven zien. De liefde in jezelf zien. De liefde in de mensen om je heen zien. Die liefde, die in iedereen aanwezig is. Dát is wat ik je wil meegeven. Op mijn manier wil ik de wereld zo wat mooier maken.

Je kunt bij mij terecht voor:

Engelen zijn voor mij een vanzelfsprekendheid in mijn leven. Ik voel ze, kan ze af en toe zien en als ik een directe lijn heb, hoor ik ze. Het was een grote stap voor mij om hiermee naar buiten te treden. Een stap, die gepaard ging met de nodige angst voor de reacties op dit contact met de Engelen. Ik had een weerstand om die stap te nemen. Nu ben ik blij, dat ik die stap uiteindelijk wel durfde te nemen. Want ik heb er veel van geleerd. Ik ben ervan gegroeid, sterker geworden. En uiteindelijk ook veel dichterbij mezelf gekomen. In het jaartraject met Daniëlle en tijdens mijn consulten/healingen mag ik een doorgeefluik zijn. Een doorgeefluik voor de zachte, onvoorwaardelijke, liefdevolle (Engelen)energie. En daar ben ik dankbaar voor.

  • Transformatie jaartraject, samen op reis.

    In dit traject staat, naast transformatie, ook onvoorwaardelijke liefde centraal. Samen op reis, uit je hoofd naar je hart. Samen met elkaar werken we aan je persoonlijke processen en groei. Het Jaartraject wordt begeleidt door Daniëlle en tijdens het jaartraject werkt Daan samen met Miranda Havik-Mol, Mathieu Iking en mijzelf. Alledrie hebben we onze specialiteit op het gebied van healing. Ieder met onze eigen kernkwaliteiten helpen en begeleiden we jou tijdens je reis naar je hart.

  • Energetische healing
    Een behandeling, waarbij ik de energie (weer) laat stromen. Ik werk in de auralagen in en om je heen. Tijdens de sessie worden er stukken losgemaakt, die los mogen komen. Er worden stukken geheeld. Daardoor kom je dichter bij jezelf. Door oude stukken los te laten, ontstaat er een helder inzicht. Nieuwe openingen, zodat je de nieuwe mogelijkheden gaat zien, die op je pad kunnen komen. Ik wil je er graag mee helpen.

  • Luisterkindwerker
    Luisterkind is een prachtige manier om via de energie in contact te gaan met jezelf of je kind. Doordat de afstemming via jouw energie of die van je kind gaat, kan ik in een diepere laag contact maken. In je onderbewustzijn. Er ontstaat een gesprek wat ik voor je op papier zet. Ook stel ik vragen, die van tevoren gesteld zijn. In dát wat ik op papier verwoord, wordt duidelijk wat er anders mag of kan. Wat er losgelaten of gekeerd mag worden. Jij of je kind geeft zelf aan wat er verteld mag worden, waardoor je weer een stap verder kunt maken.