Miranda Mol – Havik

Voor ik ga vertellen wat ik doe, zal ik me eerst even voorstellen. Ik ben Miranda, woon in Strijen met mijn man en dochter en 2 honden. Buiten ViaDaan werk ik als manager extramurale zorg in een verpleeghuis in Dordrecht.

Na een NLP/coaching opleiding ben ik me meer gaan verdiepen in zaken die me raken in mijn hart, in tegenstelling tot hoe ik eerst werkte, met mijn hoofd. Een ongeluk heeft dat proces versneld en door een aantal mooie ontmoetingen ben ik in aanraking gekomen met de Access Bars. Dat heeft een grote impact op me gehad. Toen ik zag wat het met mij deed, maar ook met mensen om me heen, wilde ik daar meer mee. Zo ben ik met de Bars begonnen bij ViaDaan. 

Via de Bars ben ik mezelf meer gaan ontwikkelen. Er kwamen ‘ineens’ andere bewegingen bij. Mijn handen leken vanzelf te gaan werken, zonder dat ik ze zelf aanstuurde. Hoe meer ik dit toe liet, hoe meer ik merk dat er gebeurde. En hoe minder het weer met de Bars te maken had.

Healing

Tijdens 1 op 1 sessies geef ik healings. Dit betekend dat we (ik samen met mijn gidsen) samen met jou energiesysteem aan de slag gaan om stukken uit het verleden te helen, los te laten en op te ruimen, maar ook het uitlijnen en goed samen laten werken van al je energielagen. Hierdoor merk je een rust in je lijf en je hoofd, maar ook kan er op punten zo opgeruimd worden dat er stukjes genezen kunnen worden. Het werkt alleen veel dieper dan dat. Het raakt je op vele lagen en niveaus/frequenties. Door deze healing wordt je weer meer in contact gebracht met wie je werkelijk bent en wat jou doel hier op aarde is.

Tijdens deze behandeling wordt je (bijna) niet aangeraakt. Er wordt vooral om je heen gewerkt, in velden die dichtbij of wat verder weg staan.

Een healing duurt ongeveer een uur.

Combinatie 

Een healing kan alleen geboekt worden, maar ook samen met een bars behandeling, dan duurt het ongeveer 2 uur. 

Access Bars

Bij de Bars raak ik zachtjes 32 verschillende punten aan op het hoofd. Bij aanraking begint de energie te stromen en de persoon die dit ontvangt voelt vaak van alles gebeuren. Wat ik veel hoor is letterlijk energie die gaat stromen, of gedachten die weggaan. Aan het einde van de sessie is in ieder geval het hoofd een stuk rustiger van binnen. Ik vergelijk het altijd met een grote schoonmaak. Je hoofd is een kast vol kleine laatjes, en in elk van die laatjes is heel veel opgeslagen. Gedachten, emoties, overtuigingen. Sommige dingen helpen je, andere niet. Door een Barsbehandeling ruim je de laatjes op en haal je eruit wat je niet meer nodig hebt. Het resultaat is een opgeruimd hoofd. 

Het gevolg daarvan is vaak dat mensen beter gaan slapen, beter kunnen tegen de stress van alledag. Logisch natuurlijk, er is weer ruimte in je hoofd!

Het mooie is dat dit iets is wat weken doorwerkt. Want je hoofd is niet zomaar weer vol. En je weet hoe het voelt om een leeg hoofd te hebben, dus we kunnen samen kijken wat er voor tips zijn om te zorgen dat je hoofd niet zo snel weer vol is. En wat je zelf kunt doen om het leeg te krijgen en te houden. 

Het is lastig uit te leggen wat je voelt tijdens een behandeling. Dat is ook iedere keer en bij iedereen weer anders. Sommigen voelen niets, maar zijn wel relaxter. Anderen voelen heel veel of zien bijvoorbeeld kleuren. Het maakt eigenlijk niet uit of je wat voelt, het werkt altijd. En dat merk je zeker wel! 

Tijdens een behandeling lig je op een behandeltafel. Ik raak alleen je hoofd aan. Ondertussen kunnen we gezellig een praatje maken, of juist in stilte genieten. Dat is aan jou. 

De behandeling duurt rond de 75 minuten. 

Wil je weten wat 1 van deze methoden voor jou kan betekenen? Reageer via de website of op mijn mobiele nummer.

Hartelijke groet,

Miranda 

Miranda Mol – Havik

Voor ik ga vertellen wat ik doe, zal ik me eerst even voorstellen. Ik ben Miranda, woon in Strijen met mijn man en dochter en 2 honden. Buiten ViaDaan werk ik als manager extramurale zorg in een verpleeghuis in Dordrecht.

Na een NLP/coaching opleiding ben ik me meer gaan verdiepen in zaken die me raken in mijn hart, in tegenstelling tot hoe ik eerst werkte, met mijn hoofd. Een ongeluk heeft dat proces versneld en door een aantal mooie ontmoetingen ben ik in aanraking gekomen met de Access Bars. Dat heeft een grote impact op me gehad. Toen ik zag wat het met mij deed, maar ook met mensen om me heen, wilde ik daar meer mee. Zo ben ik met de Bars begonnen bij ViaDaan. 

Via de Bars ben ik mezelf meer gaan ontwikkelen. Er kwamen ‘ineens’ andere bewegingen bij. Mijn handen leken vanzelf te gaan werken, zonder dat ik ze zelf aanstuurde. Hoe meer ik dit toe liet, hoe meer ik merk dat er gebeurde. En hoe minder het weer met de Bars te maken had.

Healing

Tijdens 1 op 1 sessies geef ik healings. Dit betekend dat we (ik samen met mijn gidsen) samen met jou energiesysteem aan de slag gaan om stukken uit het verleden te helen, los te laten en op te ruimen, maar ook het uitlijnen en goed samen laten werken van al je energielagen. Hierdoor merk je een rust in je lijf en je hoofd, maar ook kan er op punten zo opgeruimd worden dat er stukjes genezen kunnen worden. Het werkt alleen veel dieper dan dat. Het raakt je op vele lagen en niveaus/frequenties. Door deze healing wordt je weer meer in contact gebracht met wie je werkelijk bent en wat jou doel hier op aarde is.

Tijdens deze behandeling wordt je (bijna) niet aangeraakt. Er wordt vooral om je heen gewerkt, in velden die dichtbij of wat verder weg staan.

Een healing duurt ongeveer een uur.

Combinatie 

Een healing kan alleen geboekt worden, maar ook samen met een bars behandeling, dan duurt het ongeveer 2 uur. 

Access Bars

Bij de Bars raak ik zachtjes 32 verschillende punten aan op het hoofd. Bij aanraking begint de energie te stromen en de persoon die dit ontvangt voelt vaak van alles gebeuren. Wat ik veel hoor is letterlijk energie die gaat stromen, of gedachten die weggaan. Aan het einde van de sessie is in ieder geval het hoofd een stuk rustiger van binnen. Ik vergelijk het altijd met een grote schoonmaak. Je hoofd is een kast vol kleine laatjes, en in elk van die laatjes is heel veel opgeslagen. Gedachten, emoties, overtuigingen. Sommige dingen helpen je, andere niet. Door een Barsbehandeling ruim je de laatjes op en haal je eruit wat je niet meer nodig hebt. Het resultaat is een opgeruimd hoofd. 

Het gevolg daarvan is vaak dat mensen beter gaan slapen, beter kunnen tegen de stress van alledag. Logisch natuurlijk, er is weer ruimte in je hoofd!

Het mooie is dat dit iets is wat weken doorwerkt. Want je hoofd is niet zomaar weer vol. En je weet hoe het voelt om een leeg hoofd te hebben, dus we kunnen samen kijken wat er voor tips zijn om te zorgen dat je hoofd niet zo snel weer vol is. En wat je zelf kunt doen om het leeg te krijgen en te houden. 

Het is lastig uit te leggen wat je voelt tijdens een behandeling. Dat is ook iedere keer en bij iedereen weer anders. Sommigen voelen niets, maar zijn wel relaxter. Anderen voelen heel veel of zien bijvoorbeeld kleuren. Het maakt eigenlijk niet uit of je wat voelt, het werkt altijd. En dat merk je zeker wel! 

Tijdens een behandeling lig je op een behandeltafel. Ik raak alleen je hoofd aan. Ondertussen kunnen we gezellig een praatje maken, of juist in stilte genieten. Dat is aan jou. 

De behandeling duurt rond de 75 minuten. 

Wil je weten wat 1 van deze methoden voor jou kan betekenen? Reageer via de website of op mijn mobiele nummer.

Hartelijke groet,

Miranda