Recharge – Reconnect – Rebalance

Ieder mens verdient een moment van rust. En juist als je het eigenlijk te druk hebt om die tijd voor jezelf te nemen, is het extra belangrijk om dat wél te doen. Om er even tussenuit te gaan, is zo ontzettend nodig voor het herstel van lichaam en geest. Zeker als je het altijd druk hebt.

Vaak horen wij mensen zeggen, dat het onzin is. Sterker nog, dat het (overbodige) luxe is. Als geen ander weten wij, dat het voor jou van levensbelang is om even stil te staan. Stil te staan om op te laden. Om opnieuw verbinding te maken met jezelf. Om weer in balans te komen.

Ibiza – Alchemy of the Heart

Hoe goed je zelf ook de balans kunt zoeken, soms is hulp daarbij fijn. Een retreat, even een aantal dagen terug naar jezelf. Volledig tot rust komen. Een investering in jezelf, waardoor je er weer fris tegenaan kunt. Een investering voor de langere termijn. Het helpt om weer terug te komen op je eigen pad. Om opnieuw verbinding te maken met je hart. Om weer overzicht te krijgen in je (veel te) drukke leven.

Juist omdat er soms dingen op je pad komen, waar je even niet mee om kunt gaan. Omdat je soms dingen een plek moet kunnen geven om verder te kunnen met de rest van je leven. Omdat je misschien wel dingen los mag laten, die je niet meer van nut zijn. Of misschien “gewoon”, omdat het je allemaal even boven je hoofd groeit.

Onze reizen gaan altijd naar een mystieke plek. Een krachtplek. In de natuur. Met bergen, met water. En plek waar je je veilig kunt voelen en waar je echt tot ontspanning komt. Een plek ook waar je andere mensen ontmoet. Waarbij we je ook uit je comfort zone zullen halen. We bouwen dat uiteraard rustig op. Om uiteindelijk tot transformatie en integratie te komen. Zodat je volledig opgeladen weer naar huis kunt. Met de krachtige verbinding met jezelf. En de opnieuw gevonden balans.

Reizen 2024

Houdt deze pagina goed in de gaten voor de reizen van dit jaar. 

  • 4 daagse All-Love Ibiza Workshop met Danielle Hooymeijer

  • Beleef – Voel – Transformeer

  • datum is nog niet bekend

  • Locatie: Ibiza – Spanje