Bijzondere tijden van transformatie

“Het afgelopen jaar vielen me dingen op, waar ik niet precies mijn vinger op kon leggen. De afgelopen maanden merkte ik, dat ik voorbereid werd op iets. Wat het was, wist ik niet. Ik kon het niet onder woorden brengen. Maar dat het iets groots was, was me absoluut duidelijk. Dat er werk aan de winkel zou zijn op dat moment, was me ook duidelijk.

Op dit moment is “het iets” daar. In de vorm van het Corona virus. En er is inderdaad werk aan de winkel. De tijd is gekomen, dat iedereen gaat doen waar hij of zij voor op deze aarde is gekomen. Voor mij persoonlijk betekent dat, dat ik verder ga met ViaDaan op een manier, die past in de werkelijkheid, waarin we ons nu bevinden. De 5e dimensie. Het betekent ook, dat ik nog steeds vertalingen zal blijven maken. Vertalingen in de vorm van: je laten zien hoe je de spirituele betekenis kunt toepassen in het dagelijkse leven. Transformeren. De reden waarom ooit Centrum ViaDaan is opgezet.

De 5e dimensie houdt, heel kort, in, dat angst (passend bij de 3e dimensie) beter zichtbaar, maar ook beter te behappen valt. Het betekent leven vanuit liefde en licht. Het gaat over vertrouwen. In de wereld om je heen, maar ook in jezelf. Ik zal, net als ieder ander, op gepaste afstand verder gaan de komende tijd. Maar ik blijf in ieder geval bereikbaar voor iedereen, die ondersteuning nodig heeft. Op een manier, die bij mij past. Ook al mijn collega’s zullen hun aandeel bijdragen. Ieder met hun eigen kernkwaliteiten. Het fundament is de afgelopen jaren gelegd. Wij zijn er klaar voor!”

Wat houdt dat concreet in?

Dat houdt in, dat we de komende tijd online gaan. Met Coaching & Begeleiding (met link), zowel individueel als in groepen. Met Groepshealingen (Met link). Met de Luisterkindmethode (met link). En met All Love sessies (met link).

Transformatie blijft de rode draad in ons Centrum. Wij helpen je vooruit, ieder op onze eigen manier. Samenwerken blijft ook onveranderd doorgaan. Wij werken graag samen met mensen, die stevig op hun eigen benen staan. Samen staan we sterk. En worden we nog zelfs sterker dan voorheen!

Het houdt ook in, dat ik zelf 3x per week telefonisch spreekuur zal gaan houden. Voor allerlei vragen. Om mensen (verder) op weg te helpen. Maar ook om mensen door te kunnen verwijzen naar collega’s met hun eigen competenties. Voor praktische vragen. Voor een hart onder de riem. Voor een steuntje in de rug.