Een sessie bij ViaDaan

Eén op één sessies

Transformatie, liefde en groei zijn belangrijke pijlers in ons centrum. Bij ViaDaan vinden we het belangrijk, dat jij je eigen kracht vindt, vanuit je kern. Bouwend op je eigen fundamenten. Soms kan je daar wel wat hulp bij gebruiken. En die hulp bied ik je graag.

Er is niets zo belangrijk als balans in het leven. Zeker in deze roerige tijden valt het niet mee om die te vinden en/of te behouden. Gelukkig kan ik je helpen om dat evenwicht in je leven aan te brengen. Welke stukken zijn daarvoor belangrijk? Ik onderscheid daarbij 4 verschillende onderdelen, die allemaal net zo belangrijk zijn. Zowel apart van elkaar als onderling.

Welke onderdelen zijn dat?

  • Emotioneel
  • Fysiek
  • Mentaal
  • Spiritueel

Op emotioneel gebied is het belangrijk, dat je stevig in je schoenen staat. Dat je de stabiliteit kunt vinden, die nodig is om jezelf staande te houden.

Op fysiek gebied is het vooral belangrijk, dat je je immuunsysteem versterkt. Door de diverse opleidingen, die ik hierin heb gevolgd, kan ik je daar prima over adviseren.

Op mentaal gebied is het belangrijk, dat je de verbinding met je hart kunt maken.

Op spiritueel gebied is bewustzijn heel belangrijk. Pas als je je bewust wordt van iets, kun je iets veranderen.

De combinatie van het in balans brengen van deze stukjes van jezelf, maakt, dat je je sterker zult voelen. Het maakt, dat je minder last zult hebben van alle onrust om je heen. Het maakt, dat je de rust in jezelf kunt vinden en je immuunsysteem versterkt. De juiste begeleiding in dit proces is daarvoor van essentieel belang.

Daarom zijn de één op één sessies, bouwstenen voor verandering en verbetering in je leven. Een consult bestaat uit een mix van coaching, healing, reading, meditatie en therapeutische technieken. Heel persoonlijk, op jóu afgestemd. Want niet iedereen is hetzelfde. Niet iedereen heeft dezelfde behoeftes. Dus maken we het heel persoonlijk.

Je bent van harte welkom.